top of page

Tuskhead
Patrick van Zandwijk, beter bekend als TuskHead, is een begenadigd Nederlands muzikant, zanger en songwriter met een uitgesproken geluid. Door elementen uit de genres Americana, folk en country te combineren, creëert TuskHead een emotioneel geladen muzikale ervaring die diep resoneert. Zijn teksten weerspiegelen het leven en vangen liefde, hartepijn en alledaagse momenten. Tijdens live optredens laat TuskHead een unieke mix zien van originele composities en originele covers, meestal begeleid door de bas van Ronald Woudenberg. De live-optredens van TuskHead zijn direct te herkennen aan zijn Custom Vintage V300 en zijn Vintage Joe Doe "Lucky Buck-gitaar. Als zodanig is hij sinds 2023 een trotse 'Vintage Guitars approved artist'.

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 10 mei 2024 bracht Tuskhead een bezoek aan Podium 107.1. Hij vertelde tijdens het interview over de reis die hij eind 2023 maakte naar Amerika. Hij schreef daar nieuwe muziek en hij werkte samen met zijn muzikale helden! Ook zijn daar nummers opgenomen die binnenkort zullen worden uitgebracht'. In het interview vraagt presentator Maarten Verduijn ook naar de manier waarop Tuskhead naar zijn carrière kijkt, de keuzes die hij maakt en de manier waarop hij zichzelf presenteert. Aan het einde van het gesprek komen een paar opvallende zaken naar voren die met een knipoog worden besproken. Wat deed Tuskhead bijvoorbeeld op de Comic Con? En wat heeft hij met het nummer 'Believe' van Cher? Beluister het item (inclusief de drie LIVE-nummers) hieronder terug!

Tuskhead1 - 500.jpg

Meer Tuskhead?
Volg hem op Facebook en Instagram en zet zijn website www.tuskhead.com in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page