top of page

Tuskhead
Patrick van Zandwijk, beter bekend als TuskHead, is een begenadigd Nederlands muzikant, zanger en songwriter met een uitgesproken geluid. Door elementen uit de genres Americana, folk en country te combineren, creëert TuskHead een emotioneel geladen muzikale ervaring die diep resoneert. Zijn teksten weerspiegelen het leven en vangen liefde, hartepijn en alledaagse momenten. Tijdens live optredens laat TuskHead een unieke mix zien van originele composities en originele covers, meestal begeleid door de zang van Robin Godtschalk en bas van Ronald Woudenberg. De live-optredens van TuskHead zijn direct te herkennen aan zijn Custom Vintage V300 en zijn Vintage Joe Doe "Lucky Buck-gitaar. Als zodanig is hij sinds 2023 een trotse 'Vintage Guitars approved artist'.

Het bezoek aan Podium 107.1
Op 29 juli 2023 brachten Tuskhead & Robin een bezoek aan Zomerpodium 107.1. Ze zijn een graag geziene gast in de studio van RPL! Zo waren ze in december 2022 eerder te gast. Het afgelopen half jaar is er veel gebeurd. Het duo vertelde over hun EP-presentatie, over de uitbreiding van de Tuskhead-familie en over nieuw materiaal. Ook kwamen persoonlijke verhalen van Tuskhead en Robin aan bod, zoals de ontwikkelingen in hun relatie en Tuskhead's gevecht tegen de ziekte van Crohn. Het duo speelde drie eigen nummers, maar ging ook een zomerse uitdaging aan! Ze speelden een zomerse cover op verzoek. Beluister het item met Tuskhead & Robin (inclusief de vier LIVE-nummers) hieronder terug!

Tuskhead & Robin 500.jpg

Meer Tuskhead?
Volg hem op Facebook en Instagram en zet zijn website www.tuskhead.com in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page