top of page

Tuskhead
Patrick van Zandwijk, a.k.a. TuskHead, is een componist, schrijver, producer en multi-instrumentalist, uit Herwijnen. Hij creëert een mix van Americana, gekleurd met de catchy hooks van country. Live wordt dit vertaald naar een akoestische mix van eigen materiaal en covers die, samen met zangeres Robin Godtschalk, op een unieke wijze neergezet worden.

Het bezoek aan Podium 107.1
Op 17 december 2022 brachten Tuskhead en Robin een bezoek aan Podium 107.1. Hun bezoek was uniek, want niet eerder was een act drie keer in een half jaar tijd te gast in hun programma. Het succes van eerdere bezoekjes, de enthousiaste reacties én de ontwikkelingen rondom het duo maakte dat ze opnieuw uitgenodigd werden. Tijdens het interview vertelden Tuskheid en Robin over de afgelopen maanden, de eerste gezamenlijke single en over de manieren waarop het duo elkaar beïnvloedt. De komende EP krijgt extra veel aandacht: Podium 107.1 kreeg een primeur en mocht vast een aantal fragmenten van de nieuwe EP laten horen! Beluister het item (inclusief de live-nummers) hieronder terug!

Meer Tuskhead?
Volg hem op Facebook en Instagram en zet zijn website www.tuskhead.com in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

Tuskhead 500.jpg

Foto: Jonathan Ferede

Op zaterdag 17 december gaf ook de band Turmoil een optreden in Podium 107.1. Tuskhead is bevriend met deze band en hij komt in het item met Turmoil ook even voorbij. Klik hier om dat optreden ook terug te luisteren!

bottom of page