top of page

Tuskhead
Patrick van Zandwijk, die bekend staat onder de artiestennaam TuskHead, is een componist, tekstschrijver, producer en multi-instrumentalist, afkomstig uit Asperen maar momenteel woonachtig in Herwijnen. 
Hij creëert een mix van heerlijke Americana, gekleurd met een vleugje folk en de melodieuze expressie van country. Hij creëert een verbluffend geluid met makkelijk te zingen melodieën en karakteristieke gitaar riffs en solo's. TuskHead richt zijn teksten op de gebeurtenissen van het leven, de liefde, pijn, en alledaagse ervaringen. Zijn optredens worden gekenmerkt door een mix van eigen nummers, afgewisseld met covers van inspirerende artiesten.

Het bezoek aan Podium 107.1
Patrick bracht op zaterdag 23 juli 2022 een bezoek aan Podium 107.1. Hij bracht een achtergrondzangeres mee, zijn vriendin Robin Godtschalk. Tijdens het interview vertelde Patrick over zijn recente plaat en sprak hij ook open over de verhalen achter zijn nummers. Zo vertelde hij over een nieuw nummer dat hij geschreven heeft n.a.v. het overlijden van zijn oma. Verder komt Patrick's band Purple Patron ter sprake. Hij speelde tijdens de uitzending vier nummers live, waaronder een zomerse cover. Beluister het item hieronder terug! 

Tuskhead 1 500.jpg

Meer Tuskhead?
Volg hem op Facebook en Instagram en zet zijn website www.tuskhead.com in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page