top of page

Ton Jenner
Ton Jenner is een singer-songwriter pur sang: hij schrijft en speelt zijn eigen songs. Pop/Americana, verhalen over leven en beleven, met een persoonlijk tintje en soms een rauw randje. Ton speelt uitsluitend eigen werk, dat is creatiever en er zijn er al genoeg artiesten die covers spelen. Optredens zijn veelal op de regionale podia en bij de lokale zenders. Op het podium krijgt Ton daarbij ondersteuning van percussionist Joyce Woldendorp. In de eigen Palmwood studio worden de songs met meer instrumenten verder uitgewerkt. De studio is speciaal gericht op singer-songwriters en akoestische bands en heeft al vele gewaardeerde producties afgeleverd. In 2021 is Ton begonnen zijn songs op Spotify te publiceren; de lijst is groeiende! Daarnaast staan ze uiteraard ook op YouTube en Facebook.

Het bezoek aan Podium 107.1
Ton Jenner bracht op 11 februari 2023 een bezoek aan Podium 107.1. Het was niet zijn eerste bezoek, maar hij bracht wel voor het eerst zijn percussioniste Joyce Woldendorp mee. Tijdens het interview vertelde Ton hoe hij het ervaart om met pensioen te zijn en meer tijd aan zijn muziek te kunnen besteden. Hij heeft een eigen studio waarin hij muziek voor andere muzikanten produceert! Ook vertelt hij over een bijzonder project waarvoor hij gevraagd is: een tekst omzetten tot nummer dat past bij een herdenkingsbord voor twee kinderen uit de Tweede Wereldoorlog. Tenslotte komt ook zijn kerst-EP ter sprake. Joyce kwam ook aan het woord en ze vertelde iets over haar eerste kennismaking met (de muziek van) Ton.
Beluister het item met Ton hieronder terug!

Ton Jenner 500.jpg

Meer Ton?
Zet zijn website www.tonjenner.nl in je favorieten! Volg hem daarnaast op Facebook. 

Zie hierboven de video bij 'Het meisje met de witte haarband', waar Ton in het interview over vertelt.

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page