top of page

The Comfort Club
The Comfort Club is een band die bestaat uit zes personen en die is ontstaan uit een groep vrienden en vriendinnen. Ze hebben gelijkgestemden bij elkaar gezocht die het eens zijn met de gekozen richting van comfortabele muziek. De band speelt covers die vallen in de driehoek Americana, SingerSongerwriter en vleugje blues. The Comfort Club bestaat sinds het voorjaar van 2022 en heeft hun eerste meters gemaakt in Drinkerij 't Bierhuys in Woerden. In de zomer van datzelfde jaar gaven ze hun eerste grote optreden op het Akoestival. 

Het bezoek aan Podium 107.1
In september 2022 was Inge Roode te gast in Podium 107.1. Ze speelde toen vier nummers LIVE, maar ze vertelde toen al enthousiast over haar band 'The Comfort Club'. Een bezoek van deze band aan de studio van RPL kon niet lang uitblijven en op 14 januari trad de formatie op in Podium 107.1. Er werden vier nummers gespeeld en de bandleden vertelden uitgebreid over het afgelopen jaar. De ontstaansgeschiedenis kwam ter sprake, maar ook de individuele karakters van de leden werden besproken. Tenslotte kwam een belangrijke vraag aan de orde: heeft de samenwerking als band invloed gehad op de (al bestaande) onderlinge vriendschappen? Beluister het item hieronder terug!

TCC 500.jpg

Meer Comfort Club?
Volg de band op Facebook (@TheComfortClubBand) en op Instagram (@the_comfort_club_band)!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page