top of page

The Comfort Club

The Comfort Club is een band die bestaat uit zes personen en die is ontstaan uit een groep vrienden en vriendinnen. Ze hebben gelijkgestemden bij elkaar gezocht die het eens zijn met de gekozen richting van comfortabele muziek. The Comfort Club bestaat sinds het voorjaar van 2022 en heeft hun eerste meters gemaakt in Drinkerij 't Bierhuys in Woerden. In de zomer van datzelfde jaar gaven ze hun eerste grote optreden op het Akoestival De band speelde aanvankelijk covers die vallen in de driehoek Americana, Singer-songerwriter en vleugje blues. Inmiddels heeft The Comfort Club ook eigen repertoire opgebouwd dat afkomstig is uit de pen van zangeres en gitarist Inge Roode. 

Het bezoek aan Podium 107.1
The Comfort Club bracht op 13 april 2024 voor de tweede keer een bezoek aan Podium 107.1. De band bestond op dat moment twee jaar, maar had al veel veranderingen doorgemaakt. Twee leden hebben de band verlaten - en daarmee plaatsgemaakt voor twee nieuwe bandleden. Ook ligt de nadruk binnen de band steeds meer op eigen materiaal. Tijdens het interview met presentator Maarten Verduijn kwamen deze veranderingen aan bod. Ook werd met Inge gesproken over haar eigen materiaal, het schrijfproces en de manier waarop de band vervolgens met haar materiaal aan de slag gaat. De band speelde tijdens de uitzending vier eigen nummers. Beluister het item (inclusief de vier LIVE-nummers) hieronder terug!

The Comfort Club - 500.jpg

(Bovenstaande foto van The Comfort Club is in april 2024 gemaakt door Maarten Verduijn). 

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page