top of page

Teddy Macrander
Met haar heldere stem en indie-folksongs is Teddy Macrander een opvallende naam in het Haagse. Zij stond in de finale van Art Rocks in Paradiso, speelde op het Life I Live festival en behaalde de derde plek van de Nobel Awards in de grote zaal van Gebr. De Nobel. Ze vindt het moeilijk om haar gevoel in woorden uit te drukken. In de muziek lukt dat veel beter. Ze schrijft haar nummers zelf en wordt geïnspireerd door o.a. Lizzy McAlpine, Astrid S., Olivia Rodrigo, Alec Benjamin, Tori Kelly, Gabrielle Aplin e.d.

Het bezoek aan Podium 107.1
Na haar eerste bezoek aan Podium 107.1 in 2019 keerde Teddy op 13 mei 2023 terug in Woerden voor een optreden in de RPL-studio. In het interview vertelt ze over het duo 'Something Like Sunshine' waarmee ze actief (geweest) is, en over de onderwerpen die haar inspireren bij haar solowerk. Ze vertelt uitvoerig over het onderzoek dat ze heeft gedaan naar 'Late diagnose van autisme bij vrouwen' en over de rol die mentale gezondheid heeft in haar muziek. Ook vertelt ze open over de diagnose autisme die ze zelf heeft gekregen. Verder komen uiteraard haar muzikale toekomstplannen aan bod en vertelt ze ook nog even over haar puppy (waar ze in 2019 enthousiast over vertelde). Beluister het item (inclusief de drie LIVE nummers) hieronder terug! 

Teddy 500.jpg

Meer Teddy?
Volg haar op Facebook (@teddy.macrander) en op Instagram (@teddymac4) 

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page