top of page

Tanja ter Brake
Tanja ter Brake (1983) is cabaretier & dagvoorzitter, dus ze schrijft, speelt en inspireert. Een aantal jaar geleden verruilde ze haar carrière als ziekenhuisapotheker voor een leven met meer creativiteit. Ze werd onmiddellijk aangenomen aan de Koningstheateracademie, (dé cabaretopleiding van Nederland). Sindsdien voelt ze zich meer Tanja dan ooit:-). Ze geeft humorworkshops, creativiteitstrainingen, schrijft elke dag 'schrijfsels' op haar Instagram en treedt op met haar muzikale cabaretvoorstellingen. In maart '22 debuteerde ze als schrijver met haar bundel 'Nieuwe Maan'.  

Tanja woont in Amersfoort met haar nogal geweldige dochterboef Jasmijn, houdt ervan om handstand tegen de muur te doen en haar lievelingskleuren zijn roze en paars. 

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 9 september bracht Tanja ter Brake een bezoek aan Podium 107.1. Ze vertelde uitgebreid over de dingen waar ze momenteel mee bezig is, zoals haar voorstellingen, de trainingen die ze geeft en haar werk voor de kinderpodcast 'Blussen met je neus ertussen'. Ze speelde drie liedjes LIVE en ze 'deed' een cabaretcolumn! Tanja had een 'special guest' bij zich: haar dochter Jasmijn. Beluister het item hieronder terug, en beluister de column rechts op deze pagina terug!

Tanja 500.jpg

Meer Tanja?
Check de website www.tanjaterbrake.nl!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page