top of page

Sured
Sured kreeg zijn eerste gitaar op zijn 9e verjaardag - het beste cadeau dat hij ooit kon krijgen. Na jaren als gitarist te groeien begon Sured's singer-songwriter carrière in 2010. Hij schreef zijn eerste liedjes en trad voor het eerst op. In de jaren die volgden groeide die passie in rap tempo uit tot op professioneel niveau. Na enkele jaren schrijven, nam Sured in 2016 zijn eerste EP The Blue Flame op. Kort daarna werd hij uitgeroepen tot de beste singer-songwriter van Utrecht, geprezen om zijn gitaar- en entertainment skills en zijn karakteristieke, hese stemgeluid. 

Nadat Sured op TV te zien was bij De Beste Singer-songwriter van Nederland, schreef Sured jingles voor SLAM!FM en Radio538, werd het gezicht in een commercial van T-Mobile, speelde 28 shows tijdens Popronde (2017) en was te zien in TV programma RAMBAM. Na enkele succesvolle jaren als singer-songwriter zocht Sured in 2018 een band bij elkaar om zijn debuutalbum 21st Century Love op te nemen. De albumrelease was een droom die uitkwam in een uitverkocht EKKO in Utrecht. Na de bandtour van het debuutalbum is Sured voornamelijk weer solo-optredens gaan geven. In 2019 bracht Sured meerdere singles uit, trad op als headliner in TivoliVredenburg en speelde zijn singles op 3FM. 2021 was ook een jaar met meerdere releases, met als laatste single By My Side. 2022 bracht een frisse start. Sured is te boeken voor bruiloften en privé evenementen en ook voor openbare evenementen in kroegen en restaurants, op festivals en locale evenementen.

Het bezoek aan Podium 107.1

Op zaterdag 15 april bracht Sured een bezoek aan Podium 107.1. Hij gaf een XXL-optreden, waarbij hij zijn vier 'essential tracks' speelde - de nummers die het meest belangrijk voor hem zijn. De nummers werden aangevuld met een cover van een zanger die een groot inspiratiebron is voor Sured. Tijdens het interview wordt teruggeblikt op de meest succesvolle periode die hij heeft gehad, en op de break die hij heeft genomen van de muziek. Welke insteek kiest hij nu? N.a.v. de optredens die Sured geeft op bruiloften, stelt programmamaker Maarten Verduijn een lastige vraag: heeft Sured met alle kennis die hij heeft nu een beeld gekregen van het recept voor een succesvolle relatie? Aan het eind wordt hij geconfronteerd met een quiz. Weet Sured alle vier de vragen over zichzelf goed te beantwoorden? Beluister het eerste deel van het item hieronder terug en luister het tweede deel rechts op de pagina terug!

Sured 2 - 500.jpg

Check hieronder het tweede deel van het item met Sured!

Meer Sured?

Volg hem op Facebook en Instagram en zet de website www.suredmusic.nl in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page