top of page

Sioe
Sioe begon haar muzikale reis in 2019 toen ze besloot haar passie voor storytelling op muziek te zetten. Na een kort, maar zijn sporen achterlatend, verblijf in Nigeria voer ze 16 jaar lang met haar partner op diverse schepen, om daarna jarenlang “aan de wal” te werken. Deze unieke levenservaring werd de inspiratiebron voor haar muziek. Als singer-songwriter stortte ze zich met hart en ziel op het schrijven van nummers waarbij melodie en tekst onlosmakelijk met elkaar verbonden lijken te zijn. Het resulteerde in het opnemen van haar debuutalbum “The Waves Of Time” in de jaren erna, waarin ze haar levenservaringen verwerkte. Voor haar albumrelease in oktober 2022 formeerde ze een band en samen speelden ze met veel plezier op verschillende plekken in Nederland. Haar reis heeft echter een nieuwe wending genomen en ze besloot dit muzikale avontuur alleen voort te zetten. Ga met haar mee op haar muzikale odyssee terwijl ze doorgaat met het schrijven en delen van verhalen die je ziel raken en die bewijzen dat de kracht van muziek geen grenzen kent.

Het bezoek aan Podium 107.1
Op 21 oktober 2023 bracht Sioe een bezoek aan Podium 107.1. Ze gaf een LIVE-optreden met gitarist Bart Zee. Tijdens het interview vertelde Sioe het indrukwekkende verhaal van haar tijd in Nigeria, waar ze traumatische gebeurtenissen meemaakte. Pas jaren later kwam het trauma bij haar tot uiting en werd muziek een vorm van therapie voor haar. In de uitzending vertelde ze over haar plaat, waarop ze het verleden verwerkt in muziek. Sioe's echtgenoot Ed was ook aanwezig tijdens het optreden en zonder woorden te gebruiken sprak zijn trots voor Sioe boekdelen. Beluister het item hieronder terug!

Sioe - 500.jpg

Meer Sioe?
Volg haar op Facebook en Instagram en zet haar website www.sweetsioemusic.nl in je favorieten! Beluister het album 'The Waves of Time' op Spotify. 

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page