top of page

Sakaram
Sakaram is een vijfkoppige band uit Amsterdam die veelzijdige Nederlandstalige alt-pop maakt. Hun eigen materiaal wordt gekarakteriseerd door een meeslepend verhaal, waarvan de onderwerpen strekken van liefde tot aan Schiermonnikoog en alles daartussenin. De band creëert live een energieke en warme sfeer.

 

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 22 juni bracht Sakaram een bezoek aan Podium 107.1. De band speelde drie live nummers en ging uitgebreid in gesprek met programmamaker Maarten Verduijn. Tijdens het interview werd gesproken over het ontstaan van de band en het verhaal achter de eerste single van de band. Ook werd gesproken over recente veranderingen binnen de band, zoals de komst van Aghyad als vijfde bandlid. Tenslotte werd uitgebreid gesproken over toekomstplannen. Beluister het item (inclusief de drie live-nummers) hieronder terug!

Foto van Sakaram is vóór de uitzending gemaakt door Maarten Verduijn. 

sakaram 500.jpg

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page