top of page

Romi Hurts
Romi Hurts is een singer-songwriter met een zeer eigen soulvolle stem die puur uit het hart schrijft. Met haar muziek hoopt ze steun, begrip, hoop, inspiratie en erkenning te geven aan mensen die door een moeilijke periode gaan. Je hoort invloeden van Alicia Keys en Sara Bareilles. Haar liefde voor soul, ritme en mooie akkoordprogressies kun je terughoren in haar muziek. Recht uit het hart, kwetsbaar en krachtig tegelijkertijd.

Het bezoek aan Podium 107.1
Romi bracht een bezoek aan Podium 107.1 op zaterdag 1 oktober 2022. Ze speelde drie nummers live, waarbij ze begeleid werd door Wilco Koster op piano. Tijdens het interview vertelt ze over een moeilijke periode die ze heeft doorgemaakt en de muziek die daar uit voort gekomen is. Ook vertelt ze over haar televisieavontuur bij het programma 'I can see your voice' en vertelt ze over de EP die ze aan het maken is. Beluister het interview én de drie live-nummers hieronder terug!

Meer Romi?
Volg haar op Facebook via @romihurtsmusic en op Instagram via @romihurts. Zet haar website www.romihurts.com in je favorieten!

romi 500.jpg

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page