top of page

Rena Holt
Rena is een jonge singer-songwriter uit Gouda die met volle passie en gevoel haar songs schrijft op gitaar. Ze heeft een volle passie voor muziek en dan vooral voor de country en rock muziek, dus is het ook niet zo gek dat ze schrijft in de style country/rock. Ze schrijft uptempo nummers maar ook mooie gevoelige ballades. Haar inspiratie haalt ze uit haar eigen ervaringen, verhalen of ervaringen van anderen.

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 13 juli was Rena Holt te gast in Podium 107.1 met haar band. Tijdens haar bezoek aan de studio vertelde ze over de veranderingen rondom haar muziek die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden. Ook worden haar eerste muzikale wapenfeiten (zoals haar debuutsingle 'I won't let go' vergeleken met haar gloednieuwe single 'Hurricane'. Uiteraard wordt extra lang stil gestaan bij haar actuele plannen rondom een EP! Omdat Rena te gast was in het Zomerpodium, werd ze aan het einde van het item geconfronteerd met een 'zomerse uitdaging': durfde ze het aan om een zomerhit te coveren in de uitzending? Beluister het interview én de vier LIVE nummers hieronder terug!

Rena 500.jpg

Foto van Rena Holt en haar band is vóór de uitzending gemaakt door Maarten Verduijn. 

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page