top of page

Popronde Woerden
De Popronde is een rondreizend festival dat jaarlijks in het najaar 42 steden aandoet. Elke stad kiest een aantal plaatselijke lokaties en uit een selectie van honderd artiesten kiezen ze hun eigen line-up. Sinds 2018 doet Woerden ook mee aan de Popronde. Op zaterdag 25 september vindt er een nieuwe editie plaats, waarbij er op elf locaties optredens plaatsvinden. De genres van de muziek is zeer breed. Op www.popronde.nl staat alle informatie over de Popronde en is ook de gehele programmering van de Woerdense editie terug te vinden. 

Het item over de Popronde in Podium 107.1
Mark van Leeuwen is de coördinator van Popronde Woerden. In de uitzending van 17 september was hij te gast om te vertellen over de komende editie. Hoe is hij te werk gegaan bij het vaststellen van de line-up? Is Woerden sinds de eerste editie van de Popronde al een 'echte Popronde-stad' geworden? Aan het einde van het item worden een aantal fragmenten van Popronde-deelnemers gedraaid om te laten zien hoe breed het aanbod dit jaar is. Beluister het interview met Mark van Leeuwen hieronder terug!

Mark.jpg

Popronde op RPL
Op zondag 25 september is de studio van RPL Woerden ook één van de locaties van de Popronde. Je kunt tussen 12:00 en 17:00 uur luisteren naar een speciale uitzending van Podium 107.1, óf je kunt een bezoekje aan de studio brengen (Rubensstraat 1). De artiesten die optreden zijn:

12:15 uur - Sven Ross
13:15 uur - Emile Lagarde
14:15 uur - Fenne
15:15 uur - Boaz
16:15 uur - Kiwi Club

Meer informatie: mail naar podium@rplwoerden.nl

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page