top of page

NinaLynn
NinaLynn is een Americana singer-songwriter geïnspireerd door Emmylou Harris, Taylor Swift, Norah Jones en Eva Cassidy, die luisteraars betovert met hartverwarmende eigen composities en een stem die je tot diep in je ziel raakt. In 2021 kwam haar debuutalbum ‘Hummingbird’ uit, wat erg goed werd ontvangen. Zo noemde de Heaven haar muziek ‘on-Nederlands goed’ en werd ze door New Folk Sounds ‘de nieuwe Nederlandse country-belofte’ genoemd. Op 10 maart 2023 komt haar tweede album, ‘A Taste Of The Wild’ uit. Dit album is gemaakt in samenwerking met haar band, bestaande uit musicus/producer Janos Koolen (o.a. Douwe Bob, Frederique Spigt, Sjors van der Panne), Arthur Bont (o.a. Louisiana Radio) en Lucas Beukers (o.a. Gé Reinders). De NinaLynn Band hoopt met hun liedjes mensen bij elkaar te brengen en te zorgen voor een gevoel van verbinding door het schrijven over herkenbare en persoonlijke thema’s. 

Het bezoek aan Podium 107.1
Op 14 januari 2023 bracht NinaLynn voor het eerste een bezoek aan ons programma. In het interview vertelt NinaLynn hoe ze van plan was om een wereldreis te maken, maar hoe deze droom niet door kon gaan. Er kwam iets anders voor in de plaats: de opnames van een plaat die enorm positieve kritieken kreeg. NinaLynn wordt aan de tand gevoeld over de persoonlijke insteek van haar debuutplaat en over de rol die haar vader en zus op de plaat hebben. Verder wordt uitgebreid ingegaan op de nieuwe plaat die in het voorjaar van 2023 moet gaan verschijnen. Beluister het interview én de drie LIVE-nummers hieronder terug!

NinaLynn 500.jpg

Meer NinaLynn?
Volg haar op Facebook en Instagram (@musicbyninalynn) en zet haar website www.ninalynn.nl in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page