top of page

Melanie Ryan
Melanie Ryan is een singer-songwriter uit het genre Country/Pop en begeleidt zichzelf op gitaar, ukelele en piano. Tijdens haar deelname aan “Giel’s Talentenjacht” van Giel Beelen is de liefde voor het schrijven van songs verder ontwikkeld.  

In 2019 bracht ze in 2019 haar eerste EP uit “Where the Journey Begins” samen met the Company of Gentlemen band. Het EP werd gefinancierd middels een crowdfundingsactie via Talentboek (Yvonne van Gennip Fonds). In 2020 deed ze mee aan het SBS6 programma We Want More, waarbij ze tot de finale kwam en zelfs mocht zingen met Davina Michelle.
In het voorjaar van 2022 verscheen Melanie's meest recente single 'Run like the river', vlak naar haar trip naar Nashville. 

Het bezoek aan Podium 107.1
Op 4 juni 2022 bracht Melanie Ryan een bezoek aan Podium 107.1. Tijdens het interview wordt uitgebreid teruggeblikt op de reis naar Nashville, die ze in april gemaakt heeft. Melanie heeft daar indrukwekkende avonturen beleefd en belangrijke mensen uit de muziekwereld leren kennen. Naast de reis wordt aandacht besteed aan haar recente single en haar plannen voor de toekomst! Verder heeft Melanie een primeur: ze speelt een nummer dat nog niet uitgebracht is (en op haar toekomstige EP gaat verschijnen). Beluister het interview en de drie LIVE nummers hieronder terug!

Melanie 1 - 500.jpg

Meer Melanie Ryan?
Volg haar op Facebook (@melanieryanmusic) en Instagram (@melanieryanmusic) en ze haar website www.melanieryanmusic.com in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page