top of page

MarynCharlie
MarynCharlie, 25-jarige indie/alt pop singer-songwriter uit Amsterdam, vertolkt de innerlijke worstelingen van GenZ op een aanstekelijke en zeer persoonlijke manier: zelfbeeld, zelf sabotage, sociale druk, mentale gezondheid. Van ingetogen luisteren tot bijwonen van opzwepende optredens met haar band. Haar debuut EP ‘Life is overwhelming’ kwam afgelopen July uit en ze heeft al op vele podia laten zien dat ze zich thuisvoelt bij haar publiek (Paradiso, Patronaat, Cinetol, EKKO etc). Haar bereik groeit snel op Spotify, Instagram en Tiktok, ze verzorgt de vocalen voor DJ's (Spinning & Musical Freedom etc.). Ze deed het afgelopen jaar mee aan de Rob Acda Award, Grote Prijs van NL en werd 3FM trending talent. Nu werkt ze aan een nieuwe EP en gaat in het najaar touren door NL tijdens de popronde.

Het bezoek aan Podium 107.1

Op zondag 24 september stond Woerden in het teken van de Popronde. De artiesten van het rondreizende festival gaven optredens op elf locaties van de stad en de studio van RPL was één van die locaties. Het team van Podium 107.1 verzorgde een uitzending van vier uur, waarbij publiek welkom was. MarynCharlie was de tweede act die op het podium verscheen. Ze speelde een intieme set van vier nummers en programmamaker Maarten Verduijn ging met haar in gesprek. Ze vertelde over de muzikale herinneringen uit haar jeugd, maar ook over de grote successen die ze het afgelopen jaar geboekt heeft. Vervolgens wordt dieper ingegaan op haar EP en de inhoud van haar nummers. MarynCharlie ziet werken in de studio als therapie! Beluister het item (inclusief de vier live-nummers) hieronder terug!

mc.jpg

Meer MarynCharlie?

Volg haar op Facebook via @MarynCharliee en op Instagram via @MarynCharlie_


Wil je meer weten over de Popronde? Check de website www.popronde.nl

Logo_RPLWoerden_2019 klein.jpg

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page