top of page

Marcy Lou
Waarom zijn we zo bang voor het onbekende? Deze en vele andere levensvragen komen aan bod in het werk van duizendpoot Marcy Lou. Marcy is cabaretier, zangeres en creative composer. Ze is een autodidact. In 2020 won ze de VPRO Dorst Snackbites met haar liedje "ofjenouwilofniet", een song die ze in 3 minuten maakte. Afgelopen jaar stond ze met haar cabaretvoorstelling Waarvan Akte 80x in de theaters en won ze de publieksprijs op het Griffioen cabaretfestival. Met geheel eigen stijl bestormt zij de Nederlandse cabaretpodia. Eind 2022 is haar eerste EP "Hoe Het Werkt" uitgekomen (in eigen productie), een mix van elektropop / synthpop en kleinkunst.

Het bezoek aan Podium 107.1
Marcy Lou bracht op 11 februari voor het eerst een bezoek aan Podium 107.1. In het interview werd teruggeblikt op de overstap die ze maakte van de advocatuur naar cabaret en kleinkunst. Ook werd uitgebreid gesproken over haar EP, die eind 2022 is verschenen. Programmamaker verraste Marcy met een aantal fragmenten van dingen die ze gedaan heeft. Zo kwam er een fragment van een nummer voorbij, waarin ze zingt over 'de druk om te baren'! Ook kwam er een fragment uit haar voorstelling 'Waarvan Akte'voorbij. Beluister het item én de drie LIVE nummers hieronder terug. Twee nummers zijn geheel akoestisch en het laatste nummer heeft een totaal andere sound!

Meer Marcy Lou?
Zet de website www.marcylou.nl in je favorieten! Volg haar daarnaast op Facebook én Instagram. 

Marcy 500.jpg

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page