top of page

Maggie's Flock
Maggie’s Flock is een vijfkoppige kudde uit Nijmegen/Arnhem die stevige folkrock speelt: Een blend van traditionele Schots/Ierse folkinstrumenten als tin whistle, bouzouki en accordeon, gemengd met een stevige rocksound van gitaar, bas en drums. Kenmerkend zijn de vrolijke songs met vaak ironische teksten en catchy folktunes die op hoog tempo over het publiek worden uitgestort. Maggie’s Flock weet met een energieke live-set overal een feestje te bouwen. Fijne meestompers met een flinke scheut Celtic folk.

Het bezoek aan Podium 107.1
Maggie's Flock bracht op 8 april 2023 een bezoek aan Podium 107.1. De band speelde vier nummers LIVE en de leden vertelden uitgebreid over de geschiedenis van de band. Zo wordt verteld waar de naam 'Maggie's Flock' vandaan komt en hoe de band met hun traditionele instrumenten in aanraking is gekomen. Uiteraard wordt uitgebreid aandacht besteed aan hun debuutplaat en aan de muziek die ze momenteel aan het opnemen zijn. Wat zijn de plannen nu verder en wanneer komt er een nieuwe plaat? Tijdens de uitzending was RPL-voorzitter Mees Weststrate een speciale gast. Hij stelt ter plekke ook een vraag aan de band. Beluister het item, inclusief de LIVE-nummers, hieronder terug!

Maggie's Flock 500.jpg

Meer Maggie's Flock?
Volg de band op Facebook (@MaggiesFlockMusic) en Instagram (@maggiesflock) en ze de website www.maggiesflock.com in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page