top of page

Lucy Fabienne
Lucy Fabienne is een singer-songwriter die muziek maakt die het beste te omschrijven is als expressieve Americana popsongs met een rauw randje. Met inspiratiebronnen als Dolly Parton en Emmylou Harris begon ze al met het schrijven van eigen nummers. De thematiek die centraal staat in haar liedjes zijn volwassen worden, ontsnappen aan je roots en mentale problemen. In de zomer van 2024 verscheen haar eerste single 'Imposter Song' en in juni presenteerde ze haar EP in de PX in Volendam.  

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 6 juli 2024 bracht Lucy Fabiënne een bezoek aan Podium 107.1. Aan het begin van het interview wordt met Lucy teruggeblikt op haar jeugd en op haar tijd aan de Herman Brood Academie. Vervolgens wordt uitgebreid gesproken over haar single 'Imposter song' en het verhaal erachter. Hoe was het voor Lucy om het nummer voor het eerst aan anderen te laten horen? Vervolgens wordt stilgestaan bij de EP en de bijbehorende EP-presentatie. Beluister het item (inclusief de drie LIVE-nummers) hieronder terug!

1 - 500.jpg

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page