top of page

Lonneke.
Lonneke is een 23-jarige singer-songwriter die al veel heeft doorleefd. Dat vertaalt ze ontegenzeglijk in haar dichtende Nederlandse nummers. Haar stijl draagt een melancholische dromerige sfeer met zich mee, dat is vooral terug te horen in de vele symfonische instrumenten die ze bij haar nummers schrijft. In 2023 kwam ze voor het eerst met een single naar buiten met de titel 'Jij kijkt ze aan'. 

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 6 juli 2024 bracht Lonneke een bezoek aan Podium 107.1. Ze speelde samen met haar collega Pepijn Groenendaal vier LIVE nummers. Tijdens het interview werd uitgebreid gesproken over haar muzikale ontwikkeling, maar ook over haar werk als ervaringsdeskundige - waar ze mensen mee probeert te helpen. Pepijn kwam ook aan het woord en hij vertelde het bijzondere verhaal van zijn eerste ontmoeting met Lonneke. Tijdens de uitzending werd Lonneke verrast door een bericht van een bekende. Het item werd afgesloten met een 'zomerse uitdaging': durfde Lonneke het aan om een zomerhit te spelen? Beluister hieronder het item (inclusief de live-nummers) terug!

2 - 500.jpg

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page