top of page

Liseth Horsten
Zangeres/gitariste Liseth Horsten heeft een stem van het karakteristieke en herkenbare soort. Ze schrijft sterke en persoonlijke songs waarin de invloeden van verschillende rootsy muziekstijlen te horen zijn. Van gelaagde singer-songwriter liedjes tot semi-akoestische rock. Zowel solo als met haar band Liseth & The Satellites speelt ze op luisterpodia door het hele land en trekt ze je mee in haar wereld vol melancholie. Met eigen repertoire en hier en daar een ode aan een van haar Americana helden.

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 13 april 2024 bracht Liseth Horsten een bezoek aan ons programma. Het was niet de eerste keer: in 2014 en 2015 had ze drie keer opgetreden in Podium 107.1 en in 2015 kwam ze een keer langs met Second Harvest (haar Neil Young-coverband). Negen jaar later was ze er weer en blikte presentator Maarten Verduijn met haar terug op haar carrière. Er werd extra lang stilgestaan bij haar meest recente EP 'Miss', bij de clip die bij het nummer 'Girl' gemaakt is en bij haar band "The Satellites". Tot slot komen ook de samenwerkingen ter sprake die ze de afgelopen tijd is aangegaan. Ook wordt 'de hamvraag' gesteld: wanneer komt het langverwachte album? Beluister het interview én de drie LIVE nummers hieronder terug!

Liseth Horsten - 500.jpg

(Bovenstaande foto van Liseth Horsten is in april 2024 gemaakt door Maarten Verduijn). 

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page