Kathleen Willems

In de 37-jarige Kathleen Willems leeft een oude ziel. Niet alleen is Elvis van grote invloed in haar muziek maar ook Jake La Botz, JD McPherson en The Devil Makes Three. Haar muziek klinkt bluesy maar ook country.
Op Facebook wordt Kathleen omschreven als “the real deal”, “ademt muziek. prachtige stem, kick-ass gitaarspel en een geweldige persoonlijkheid”, “heel eigen”, “muziek met gevoel”. Begin 2021 heeft Kathleen een CD en een LP uitgebracht met haar eigen nummers. De titel van het album is heel toepasselijk Through The Heart, omdat het haar in het diepst van haar hart raakt. 

Muziek is een belangrijk aspect in haar leven. 24 uur per dag is ze hiermee bezig omdat het haar levensstijl is. Een levensstijl die haar al ver heeft gebracht. Kathleen heeft al op verschillende festivals gestaan, uiteenlopende venues. Ze is in haar element als ze elke week (meerdere keren) op het podium staat, dus boeken maar!

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 6 november 2021 bracht Kathleen voor de derde keer een bezoek aan de studio van RPL. Ze kwam vertellen over haar nieuwe plaat en over de bijzondere dingen die ze gedaan heeft tijdens de Coronacrisis. Ook wordt Kathleen door presentator Maarten Verduijn aan een test onderworpen: weet ze wel echt zoveel van Elvis als ze zelf altijd zegt? Beluister het interview én de drie LIVE-nummers hieronder terug!

Kathleen Willems 500.jpg

Meer Kathleen?
Volg haar op Facebook en Instagram via @kathleenwillemsmusic. Zet haar website www.kathleenwillems.com in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl