top of page

Just Got Paid
De bluesrockband Just Got Paid is vernoemd naar een nummer van ZZ-top en de geweldige cover van bluesrock gitarist Joe Bonamassa. De band bestaan uit ervaren muzikanten met een passie voor lekkere vette bluesrock, maar speelt ook “stevige” poprock nummers, waarbij klassieke oldies van  Clapton, Stones, Deep Purple en Hendrix niet ontbreken. Er zijn echter ook minder bekende, verrassende covers te vinden in het repertoire van de band. Just Got Paid speelt in de klassieke rockband bezetting met zang (Martin), gitaar (Alex), bas (Jos), drums (Leo) en toetsen (Martin).  Door eigen arrangementen en instrumentaties voegen de mannen altijd een tikkeltje van zichzelf toe aan de nummers zonder inbreuk te doen op de karakteristieke kern van het nummer.  Zo ontstaat er een mix , waarin Just Got Paid wil verrassen en zich wil onderscheiden.

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 29 juni 2024 bracht Just Got Paid een bezoek aan Podium 107.1. Tijdens het bezoek aan de studio vertelden de bandleden over het ontstaan van Just Got Paid, over de herkomst van de bandnaam en over de mooiste dingen die ze tijdens hun bestaan hebben meegemaakt. Bandlid Martin krijgt een aantal vragen over zijn rol als frontman. Aan het einde komen de plannen voor de toekomst ter sprake en worden de mannen geconfronteerd met een ingewikkelde geldkwestie... Beluister het item (inclusief de drie LIVE nummers) hieronder terug!

Just Got Paid - 500.jpg

Foto van Just Got Paid is vóór de uitzending gemaakt door Maarten Verduijn. 

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page