top of page

J. David Savage
Songwriter & performer J. David Savage komt oorspronkelijk uit het zuidwesten van Ohio maar woont al jaren in Nederland. Van jongs af aan is schrijven van songs een soort uitlaatklep geweest. Hij houdt van het creatieve proces en hij kruipt graag in de huid van zowel de personages als de emoties waarmee we ons allemaal kunnen identificeren. Tijdens zijn optredens legt hij ook graag uit waar zijn liedjes over gaan en waar ze vandaan komen. In de periode van 2011 tot 2020 heeft hij vijf albums uitgebracht. Momenteel werkt hij aan een nieuwe plaat. 

Het bezoek aan Podium 107.1
J. David Savage bracht op 27 augustus 2022 een bezoek aan Podium 107.1. Tijdens het interview vertelt hij over zijn jeugd in Amerika en over de verhuizing naar Nederland. Hoe kijkt hij terug op zijn jeugd en welke plek in Amerika zou hij nog weleens willen bezoeken? Verder komen zijn albums ter sprake, evenals het werk aan een toekomstige nieuwe plaat! Beluister het interview en de drie LIVE nummers hieronder terug!

Meer J. David Savage?
Volg hem op Instagram via @j.davidsavage1970!

JDS2 - 500.jpg

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page