top of page

Hilin
Maak kennis met Hilin, de zangeres en songwriter wiens betoverende melodieën de werelden van jazz, blues, soul en pop overspannen. Met rauwe pentatoniek in haar zang, resoneert Hilin's muziek diep in de ziel en roept gevoelens van warmte en vertrouwdheid op. Elk nummer is een persoonlijke reis, gevuld met oprechte teksten die je meteen thuis laten voelen. Geïnspireerd door legendes als Norah Jones, Aretha Franklin en Janis Joplin, laat Hilin's troostende stem en soulvolle klanken zeker een blijvende indruk achter. Maak je klaar om meegesleept te worden door de tijdloze aantrekkingskracht van Hilin's muziek.

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 22 juni bracht Hilin een bezoek aan Podium 107.1. Al vóór haar bezoek werd er op de social media zeer positief op haar komst gereageerd! Hilin speelde drie nummers LIVE en ze ging uitgebreid in gesprek over haar achtergrond, over de eerste muziek die ze uitbracht en over haar optredens in het buitenland. Bij twee onderwerpen werd extra lang stilgestaan, namelijk bij het verhaal achter de single 'Rose' en bij de Living Room Sessions die Hilin organiseert. Beluister het item (inclusief de drie LIVE nummers) hieronder terug!

Hilin 500.jpg

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page