top of page

Evelien van Klaveren

Evelien is cabaretier en daarnaast ook presentatietrainer. In 2018 begon ze een deeltijdopleiding aan de Koningstheateracademie in Den Bosch die ze in 2020 heeft afgerond. Op de opleiding heeft zich ontwikkeld tot een cabaretier die persoonlijk, zelfonderzoekend , fantasierijk en herkenbaar materiaal maakt. Het afgelopen jaar heeft ze haar voorstelling ‘Alleen Samen’ gespeeld op verschillende podia, zoals op het festival Sonsbeek Theater Avenue en in het TapasTheater. Ook stond ze in februari van dit jaar in de halve finale van het Griffioen/De Stoep Cabaretfestival. Komend seizoen staat in het teken van nieuw materiaal maken. Zo ook de maandelijkse radiocolumn “De Treinmonologen” bij Podium 107.1.

Het bezoek aan Podium 107.1

Op zaterdag 11 mei 2024 bracht Evelien een bezoek aan Podium 107.1. Ze vertelde over haar voorstelling 'Alleen Samen', maar ze vertelde ook over het schrijfproces voor een nieuwe voorstelling. Hoe gaat ze daarbij te werk en met wie werkt ze samen? Ook vertelde Evelien over haar werk als presentatiecoach én over de Treinmonologen. Uiteraard sloot ze haar bezoek af met een kersverse Treinmonoloog, met als onderwerp 'De Stiltecoupé'! Beluister het hele item hieronder terug.

Evelien 2 - 500.jpg

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page