top of page

Cornelius Leonardus
Cornelius Leonardus is een singer-songwriter die sinds 2013 aan de weg timmerde met muziek onder de naam Cas Ronckers. Hij was in 2013 al 3FM Serious Talent en hij speelde op festivals als Zwarte Cross. Ook stond hij in het voorprogramma van o.a. Stevie Ann, Kensington en DeWolff. In 2014 deed Cas mee aan 'De Beste Singer-Songwriter van Nederland' van Giel Beelen. In de jaren daarna was hij naast zijn eigen solo-project ook actief in andere formaties. In 2023 deed hij mee aan het SBS6-programma 'The Talent Scouts', waar hij een coach vond in Angela Groothuizen. Hij bereikte in dit programma de finale. In 2023 verscheen ook zijn debuutplaat. 

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 7 oktober bracht Cornelius Leonardus een bezoek aan Podium 1o7.1. Tijdens het interview lichtte hij zijn naamsverandering toe en vertelde hij over zijn deelname aan 'The Talent Scouts'. Ook werd uitgebreid gesproken over zijn nieuwe materiaal en over zijn rol in een hoorspel. Beluister het interview en de drie LIVE-nummers hieronder terug!

Cas 2 - 500.jpg

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page