top of page

Collin Hoeve
Collin Hoeve verrast zijn publiek steevast met vrolijke uptempo liedjes, die hij ogenschijnlijk eenvoudig afwisselt met ontroerende ballads. Daarbij is hij in zijn performance ontwapenend openhartig en vertelt hij tussendoor de luchtige, aangrijpende en altijd treffende en vermakelijke verhalen achter zijn songs. Je zou hem kunnen kennen van zijn deelname aan Holland’s Got Talent en The Voice Of Holland. Hij was ook te zien bij De Week Van Gelderland, waar hij ter plekke een lied maakte over de besproken onderwerpen van de uitzending.
In 2014 vestigde hij het wereldrecord voor Songs Schrijven tijdens 3FM Serious Request. Hij schreef hiervoor 105 liedjes op maat binnen 24 uur. 
Zijn muzikale helden zijn John Mayer, Jason Mraz en James Taylor en hier hoor je zeker invloeden van terug in de liedjes van Collin Hoeve. Deze singer-songwriter houdt er niet van om te veel binnen een stijl te werken, maar toch blijft het altijd een herkenbare Collin Hoeve song.

Het bezoek aan Podium 107.1
Collin bracht op 1 oktober 2022 een bezoek aan Podium 107.1. Het bezoek vond plaats in een drukke tijd, vanwege zijn deelname aan het programma 'Holland's Got Talent' en zijn nieuwe rol in het programma van Humberto Tan op RTL4. Collin is geen onbekende bij Podium 107.1: al sinds 2013 komt hij regelmatig langs om een update te geven over zijn muziek. Ook heeft hij de makers van het programma al eens geëmotioneerd door een nummer voor ze te schrijven. Tijdens het interview worden alle actuele zaken rondom zijn televisie-avontuur besproken en wordt ook teruggeblikt op het grootse project rondom zijn recente EP uit 2021. Beluister het interview en de drie LIVE nummers hieronder terug!

collin 500.jpg

Foto onder: Collin Hoeve met Nieske Rijsdijk van de redactie. 

collin2.jpg

Meer Collin?

Volg hem op Facebook via @collinhoeve en op Instagram via @collinhoeve. Zet zijn website www.collinhoeve.com in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page