top of page

Christie
Christie is zangeres en songwriter. Ze studeerde aan het conservatorium InHolland Alkmaar richting zang pop/sessie. Ze bracht reeds twee albums (‘Ontdekkingstocht’ in 2019 en ‘Onze Verhalen’ in 2022) uit met daarop zelfgeschreven songs. Voor haar album 'Onze Verhalen' ontmoette de zangeres de afgelopen jaren diverse mensen en schreef ze een lied naar aanleiding van hun verhaal, met als rode draad: ieder mens heeft een verhaal. erder bracht Christie het album ‘Ontdekkingstocht’ uit met zelfgeschreven songs over haar eigen levenservaringen, waaronder de debuutsingle ‘Storm’ wat ze schreef over het auto ongeval waar haar man bij betrokken was. Andere liedjes afkomstig van dit album zijn o.a. ‘Wakker’, ‘De dag van jouw komst’ (wat ze samen met hun dochter zong) en ‘Avontuur’.

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 15 juli 2023 bracht Christie een bezoek aan Zomerpodium 107.1. Ze vertelde uitgebreid over haar albums en de persoonlijke verhalen die achter de songs schuilen. Ook vertelt ze over haar eigen muzikale ontwikkeling en over hoe ze haar weg vond nadat ze in 2008 afstudeerde aan het Conservatorium. Beluister het item - inclusief de drie LIVE nummers - hieronder terug!

Christie 500.jpg

Meer Christie?
Ze haar website www.christiemusic.nl in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page