top of page

Barney Willemse
Barney is opgegroeid in een klein dorpje in Noord-Holland. Americana muziek is hem met de paplepel ingegoten. Zijn moeder is vroeger zangeres geweest en zijn vader speelde gitaar. Niet heel gek dus dat Barney nu zelf, met zijn gitaar, deze muziek maakt, vanaf zijn 7e jaar. Met een stem die perfect past bij het genre, brengt Barney een authentieke sound en stijl met zich mee. ​Barney is sterk geinspireerd door artiesten als Johnny Cash, Elvis, Frank Sinatra, Willie Nelson, Danny Vera en ga zo maar door.”

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 22 april bracht Barney een bezoek aan Podium 107.1. Hij vertelde in het interview over het muzikale gezin waarin hij is opgegroeid en over de artiesten die hem beïnvloed hebben. Ook vertelt hij over zijn debuutsingle, waarvan het eigenlijk helemaal niet de bedoeling was dat die als 1e single uitgebracht zou worden! Verder vertelt Barney over zijn recente EP, over de releaseshow en over zijn toekomstplannen. Beluister het item met Barney hieronder terug!

Barney 2 - 500.jpg

Meer Barney?
Volg hem op Facebook en Instagram en zet de website www.barneywillemse.com in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page