top of page

Aniek Maren
De Arnhemse singer/songwriter Aniek Maren bracht in 2013 haar debuut album Moving On uit bij het Berlijnse label Bossrecords. De cd staat vol met nummers die gaan over de liefde, het leven, verdriet, melancholie en hoop, geschreven recht vanuit het hart. Solo en met band stond ze al op veel podia, van huiskamerconcerten tot festivals zoals Horizontoer en Uitboulevard, en was ze support act voor o.a. Wallis Bird. Ze tourde door Duitsland, Zwitserland en Italië en was in eigen land al te zien en horen bij o.a. Radio2, Luxor Live en Paradiso.

De afgelopen jaren tourde ze door Nederland met haar solo programma. Gewapend met zang, gitaar en loopplayer speelt ze catchy popsongs en intieme luisterliedjes en weet ze je te raken met haar warme stemgeluid. Achter de schermen wordt op dit moment gewerkt aan een EP met nieuwe nummers, opgenomen in eigen homestudio.

Het bezoek aan Podium 107.1
Aniek Maren trad op zaterdag 5 november 2022 op in Podium 107.1. Het was haar tweede bezoek: in het voorjaar van 2013 was ze eerder te gast rondom de release van haar debuutplaat. Na negen jaar geen stap in Woerden te hebben gezet, viel er in de uitzending voldoende bij te praten. Hoe ziet het leven van Aniek er nu uit? Er wordt teruggeblikt op een aantal projecten van Aniek, zoals de groep 'Magnolia' waar ze deel van uitmaakt. Ook wordt vooruitgeblikt op de EP waar ze momenteel aan werkt. Op gitaar en loopstation speelde ze drie nummers live. Beluister het item met Aniek Maren hieronder terug!

amc.jpg

Meer Aniek?
Volg haar op Facebook en Instagram (@aniekmaren). 

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page