top of page

All A-Sides
ALL A-SIDES rijst uit de as van Dutch Cassidy & The ChangingMen. Soms moeten de masten breken alleen om van koers te veranderen. ALL A-SIDES bewoont het grensgebied tussen country en rock’n’roll. Wuivend graan en tippelzone, verstilde sterrenhemel en zoemende neonreclame gaan in hun songs hand in hand. Een minuut later rolt de band vechtend over straat. Vechtend om een hoofdrol in Dutch Cassidy’s dagboek van Americana songs.

Meer dan honderd jaar gezamenlijke podium ervaring, opgedaan in binnen- en buitenland, in dorpskroeg en poptempel. ALL A-SIDES speelt songs die je kent en songs die je nooit meer vergeet.  “All progress depends on an unreasonable man” (Matt Church)

Het bezoek aan Podium 107.1
Dutch Cassidy is al jaren een bekende van Podium 107.1, maar op zaterdag 24 juni kwam hij voor het eerst langs met band. Hij kwam All A-Sides voorstellen! Aan het begin van het interview blikt hij terug op zijn oudste muzikale herinneringen, die teruggaan tot de stofzuiger van zijn moeder!. Ook vertelt hij over de eerste band waar hij in speelde. Tijdens het interview werd gepraat over het uiteenvallen van 'Dutch Cassidy & the Changing Men', over het ontstaan van de nieuwe band en over de onderlinge samenwerking. Ook wordt aan de hand van een geluidsfragment teruggeblikt op een bezoek dat Dutch aan Podium 107.1 met zijn partner Daisy (die ook onderdeel is van All A-Sides). Beluister het item (inclusief de drie LIVE-nummers) rechts op deze pagina terug!

All A Sides 1 - 500.jpg

Dutch, Gino, Daisy en Rob van 'All A-Sides'

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page