Zoë Low
Zoë Low is een 20-jarige singer-songwriter uit Amsterdam. De afgelopen jaren hebben veel mensen haar muziek ontdekt door de bijzondere covers die ze op Soundcloud plaatste. Miljoenen streams waren het gevolg! In 2020 heeft ze haar eigen muziek steeds meer ontwikkeld, wat onder andere resulteerde in de selectie voor de Popronde. Haar debuutsingle 'Out of my head' verscheen als voorloper van de gelijknamige EP in die 2021 moet gaan verschijnen. Het nummer werd door de website 'Dansende Beren' omschreven als een rustgevende mix van R 'n B, pop en een tikkeltje indie. Het nummer maakt ons nieuwsgierig naar de EP, die in totaal vijf tracks zal bevatten. 

 

zoelow.jpg

Het item met Zoë
Op zaterdag 9 januari 2021 had programmamaker Maarten Verduijn een interview met Zoë Low. In het interview wordt een kleine reis door de tijd gemaakt, waarbij het succes van de covers op Soundcloud aangestipt wordt. Vervolgens komt de nieuwe EP 'Out of my head' uitgebreid ter sprake. Beluister het item hieronder terug!

Podium 107.1 is een magazine op RPL FM waarin wekelijks bands en singer-songwriters uit heel Nederland komen optreden. Ten tijde van de Corona-crisis wordt ook op andere manieren aandacht besteed aan muzikaal Nederland. 

Meer informatie over Zoë kun je vinden op Facebook (@iamzoelow) en haar muziek kun je beluisteren op Spotify. Check verder de website www.zoelow.com!