top of page

YENS.
Yens is een singer-songwriter en brengt Nederlandstalige levensliedjes met een vleugje pop. Yens groeide op in Rotterdam en werd van jongs af aan al aangetrokken door muziek maar koos daar uiteindelijk niet voor. Hij pakte zijn gitaar pas weer in de tijd van Covid. Terwijl alles even stil lag vond Yens zijn passie voor het vertellen van verhalen en het uiten van emoties door middel van muziek. Na het ontdekken van zijn nieuwe passie begon hij al snel zijn eigen liedjes te schrijven en te componeren. Zijn teksten zijn eerlijk en oprecht, en hij laat zich graag inspireren door zijn eigen levenservaringen en dat van anderen. Met zijn eigen stemgeluid en meeslepende melodieën weet Yens je mee te nemen op een emotionele reis door de ups en downs in het leven. Zijn liedjes zijn herkenbaar en troostend, maar ook hoopvol en inspirerend. 

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 23 september bracht Yens een bezoek aan Podium 107.1. Tijdens het interview wordt een kleine biografie van zijn muzikale bestaan neergezet, beginnend in zijn kindertijd en eindigend bij de dag van vandaag! Er wordt teruggeblikt op hoogtepunten, zoals zijn debuutsingle (een duet met Julia Schutten). Ook blikt Yens terug op bijzondere optredens. Tijdens het programma wordt hij geconfronteerd met een fragment uit het verleden, waarop hij een Engelstalig nummer speelde. Is zijn huidige keuze voor Nederlandse nummers definitief? Beluister het item (inclusief de drie LIVE-nummers) hieronder terug!

Yens.jpg

Meer Yens?
Zet zijn website www.yensmusic.nl in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page