top of page

Wij, Antoinette
Wij, Antoinette is een jonge enthousiaste zingende verhalen verteller. Met een grapje lult en lacht ze alles aan elkaar. Antoinette is niet op haar mondje gevallen en heeft een hartje van goud. Ze schrijft liedjes over op je bek gaan, naar andere meisjes kijken als je als biseksueel in een heteroseksuele relatie zit en het niet aankunnen van complimenten. 

Antoinette heeft solo een campingtour door Frankrijk gemaakt met 10 optredens. Ze heeft de vooropleiding conservatorium in Amsterdam afgerond met hoofdvakken zang en songwriting. In 2016 stond ze op Stukafest Den Haag. In 2021 speelde ze in Mooie Noten. En naast haar muziekcarrière werkt ze bij verschillende radio programma’s uiteenlopend van NPO Radio 1 tot 3FM waar ze ook een tijdje sidekick was. Nu schrijft ze vooral grapjes voor NPO Radio 5.

Het bezoek aan Podium 107.1
Antoinette bracht op 22 januari 2022 een bezoek aan Podium 107.1. Ze nam haar bassist Do Jacobson mee voor het optreden. Antoinette vertelde tijdens het interview over de stap van Engelstalige naar Nederlandstalige muziek, over de EP die al een tijd op de plank ligt en over haar werkzaamheden voor de landelijke radio. Antoinette staat open voor reacties van anderen op de nummers die ze maakt. Tijdens de uitzending wordt dan ook live een rondje gemaakt in de studio, waarbij de aanwezigen vertellen wat ze van het nummer 'Mooie dag' vinden. Beluister het interview én het live-optreden hieronder terug!

Wij Antoinette 1 500.jpg

Meer Antoinette?
Volg haar op Facebook via @musicantoinette en op Instagram via @antoinetwel!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page