WARE

WARE is opgericht in 2018 en bestaat uit de leden Bas van der Krogt, Eric Dietz en André van der Wolf. De heren van WARE schrijven en produceren alle songs in eigen beheer. Naast muziek is video een belangrijk onderdeel in hun werk. In het voorjaar van 2020 stond WARE in het voorprogramma van de Engelse band China Crisis.

In 2019 verscheen de debuut-ep Plastic. De gelijknamige single werd genomineerd voor Beste Single 2019 door de Leidse afdeling van 3voor12. In 2020 brengt WARE het album 'Higher' uit. De eerste single afkomstig van dit album, het nummer 'Electric', wordt door Spotify opgepikt en opgenomen in de 'New Alternative Playlist'.

Het bezoek aan Podium 107.1
In Coronatijd maakte programmamaker Maarten Verduijn voor het eerst kennis met de band WARE. Omdat optredens in de studio niet mogelijk waren, werd de band telefonisch geïnterviewd. Toen in de zomer van 2021 weer meer mogelijk werd, werd meteen contact gelegd met de band. Een afspraak voor een bezoekje aan de RPL-studio's werd gemaakt! Tijdens het interview vertelt de band over hun ontstaan, de plotselinge (wereldwijde) aandacht en over het voorprogramma dat ze mochten verzorgen voor de band China Crisis. Beluister het interview én de drie LIVE nummers hieronder terug!

WARE 1.jpg

Meer WARE?
Volg de band op Facebook (@waremuzik) en Instagram (@waremuzik)! Zet de website www.ware-music.com in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl