Vitamin B12
Positiviteit staat hoog in het vaandel bij de psychedelische rockband Vitamin B12. En laat dat nu precies zijn wat de wereld goed kan gebruiken! Waan jezelf met Vitamin B12 in de 70s, met een goede portie dynamische, zonnige, fuzzdelic vibes en stiekem een vleugje garage. De sfeer van de optredens liegt er niet om en liefhebbers van alternatieve muziek mogen Vitamin B12 niet missen! Het jaar 2021 is alvast goed begonnen: de eerste single 'Far from here' verscheen op 8 januari.

Het item met Vitamin B12
Op zaterdag 13 februari sprak programmamaker Maarten Verduijn met bandlid Dylan van der Grift. Tijdens het interview werden een aantal hoogtepunten van de band langsgelopen, zoals de release van de eerste single, hun optreden tijdens de 'Rock en Comedy Show' in Eindhoven en de uitzendingen die ze maken bij 'Ra Ra Radio'. Beluister het interview hieronder terug!

Vitamin B12.jpg

Meer Vitamin B12?
De band is op Facebook terug te vinden via @VitaminB12.band en op Instagram via @vitaminb12_band_
De debuutsingle 'Far from here' is te vinden op alle streamingdiensten, zoals Spotify en iTunes. 

Podium 107.1 is een magazine op RPL FM waarin wekelijks bands en singer-songwriters uit heel Nederland komen optreden. Ten tijde van de Corona-crisis wordt ook op andere manieren aandacht besteed aan muzikaal Nederland.