Vaarwater
Hij te claustrofobisch voor in de lift, zij een te grote piano voor in de lift. De organisatoren van de 'Elevator Sessions' lossen het probleem op door singer/songwriter Richard Seba en kleinkunstenares Frédérique Arnold samen buiten de liften van het festival te programmeren, waar ze vrienden voor het leven worden. Ze vinden de Amstel als broedplaats voor hun Nederlandstalige luisterliedjes over spijkerjassen, fluisteren en smaakversterkers en schopten het al tot TivoliVredenburg, Paradiso en hun eigen theatertour.

Het item met Vaarwater
Richard én Frédérique zijn geen vreemden voor Podium 107.1: Richard heeft meerdere keren solo opgetreden in het programma en ook als duo zijn ze al eens live te gast geweest. In het interview van zaterdag 20 maart 2021 met Frédérique wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar én vooruitgeblikt op de nieuwe EP (die dit jaar moet gaan verschijnen). Beluister het interview en de introductie op de gloednieuwe single hieronder terug!

Foto Vaarwater.jpg

Foto van Vaarwater (Richard Seba en Frédérique Arnold), gemaakt door Studio Fleuriggg

Meer Vaarwater?
- Volg het duo via Facebook (@vaarwatermuziek) en via Instagram (@vaarwatermuziek).

Podium 107.1 is een magazine op RPL FM waarin wekelijks bands en singer-songwriters uit heel Nederland komen optreden. Ten tijde van de Corona-crisis wordt ook op andere manieren aandacht besteed aan muzikaal Nederland.