top of page

Tuskhead
Patrick van Zandwijk, die bekend staat onder de artiestennaam TuskHead, is een componist, tekstschrijver, producer en multi-instrumentalist, momenteel woonachtig in Herwijnen.

Hij creëert een mix van heerlijke Americana, gekleurd met een vleugje folk en de melodieuze expressie van country. Hij creëert een verbluffend geluid met makkelijk te zingen melodieën en karakteristieke gitaar riffs en solo's. TuskHead richt zijn teksten op de gebeurtenissen van het leven, de liefde, pijn, en alledaagse ervaringen. Zijn optredens, vaak samen met zijn vriendin Robin Godtschalk, worden gekenmerkt door een mix van eigen nummers, afgewisseld met covers van inspirerende artiesten binnen de breedste zin van het Country genre. 

Het bezoek aan Podium 107.1
Tuskhead (Patrick) en Robin brachten een bezoek aan Podium 107.1 tijdens de 650e uitzending. Drie maanden ervoor waren ze ook al te gast geweest, maar in de tussentijd was er heel veel gebeurd. Er was genoeg om over bij te praten! Aan het begin van de uitzending werd het duo getest: passen Robin en Patrick wel écht bij elkaar? Door middel van een test van vier vragen werd een conclusie getrokken over de toekomst van het tweetal. In het tweede uur volgde een serieuzer gesprek. Alle hoogtepunten van de afgelopen zomer werden besproken. De recente release van de single 'Shining Through' werd uitgebreid besproken (een opname die op hele bijzondere wijze tot stand gekomen is). Tuskhead speelde vier live nummers. Beluister het interview én het optreden hieronder terug!

Tuskhead - 500.jpg

Meer Tuskhead?
Volg hem op Facebook en Instagram en zet zijn website www.tuskhead.com in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page