top of page

TrapdoorMan
Doe jij wat het beste voor jou is? 'Eenmansband' TrapdoorMan, geïnspireerd door Indie en alternatieve rock, is altijd op zoek naar verbetering. Hij gelooft dat accepteren wie je bent geworden nooit een optie is, aangezien je altijd je eigen voortgang in handen hebt, ongeacht de situatie. Zijn zelfgeschreven, -opgenomen, -geproduceerde, -gemixte en -gemasterde muziek bevat een boeiende opbouw, sterke contrasten en rijke lagen aan melodische rockinstrumentatie. TrapdoorMan is bekend met breekbare, eerlijke en autobiografische teksten. Zijn meest recente album ('Not on my watch') is begin 2022 verschenen. 

Het bezoek aan Podium 107.1
TrapdoorMan (Luuk) was op zaterdag 24 september 2022 te gast in Podium 107.1. Hij verraste met zijn geluid, dat door programmamaker Maarten Verduijn als 'stadionrock' werd omschreven. Met een laptop en een gitaar produceerde hij een bijzonder geluid. Zijn nummers zaten sterk in elkaar. Tijdens het interview werd Luuk verrast door een aantal vragen. Hoe wist Maarten bijvoorbeeld dat Luuk aan het begin van zijn carrière uit zenuwen met zijn rug naar het publiek ging staan? Ook ging Maarten uitgebreid in op de biografie van TrapdoorMan, die volstaat met mooie uitspraken. Is TrapdoorMan in het dagelijks leven soms een goeroe met wijze lessen? Beluister het interview en de drie LIVE nummers hieronder terug!

trapdoorman 1 - 500.jpg

Meer TrapdoorMan?
Volg hem op Facebook via @trapdoorman97 en op Instagram via @Trapdoorman. 

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page