Tom Wavy
Tom Wavy is een Haags indie pop duo bestaande uit Tomas Uijttenboogaard en Thomas Booij. Tom Wavy heeft sinds maart 2019 zo'n 15 nummers uitgebracht met allemaal hun herkenbare zomerse sound. Met het debuutalbum onderweg en een sterke live performance belooft 2021 het jaar te worden waarin Tom Wavy zijn eigen sound nog pakkender weet over te brengen.

Het item met Tom Wavy

Op zaterdag 30 januari had programmamaker Maarten Verduijn een gesprek met Tom Wavy. In het interview vertelt Tomas hoe zijn muzikale verhaal ooit begon bij de etalage van een muziekwinkel in Bali. Ook komt de succesvolle samenwerking met de Zwitserse act BLVMENKIND ter sprake. Beluister het interview hieronder terug!

Tom Wavy website.jpeg

Wil je meer te weten komen over Tom Wavy? Check de website www.tomwavy.com en check de band op Facebook (@tomwavymusic) en Instagram (@tomwavy).

Podium 107.1 is een magazine op RPL FM waarin wekelijks bands en singer-songwriters uit heel Nederland komen optreden. Ten tijde van de Corona-crisis wordt ook op andere manieren aandacht besteed aan muzikaal Nederland.