Tom Wavy
Tom Wavy is een Haags indie pop duo bestaande uit Tomas Uijttenboogaard en Thomas Booij. In maart 2019 bracht Tom Wavy hun eerste single 'For You' uit en sindsdien zijn er zo’n 20 nummers uitgebracht met allemaal de oprechte sound die veelal zomers en opliftend aanvoelt. De single 'Wanna Go', die samen met de Zwitserse artiest BLVMENKIND werd uitbracht, heeft laten zien dat Tom Wavy ook een internationaal publiek aanspreekt. Het nummer is meer dan 500.000 keer beluisterd in meer dan 90 landen. Op 1 oktober 2021 heeft Tom Wavy het debuutalbum uitgebracht waar hij het afgelopen jaar samen met Thomas hard aan heeft gewerkt. 10 nieuwe nummers met allemaal die pakkende en zomerse sound die Tom in zijn eerdere singles ook zo goed liet horen. 

Het item met Tom Wavy
Tom Wavy was te gast op 30 oktober 2021, niet lang na het verschijnen van de debuutplaat. Tijdens het interview werd er uitgebreid met Tomas en Thomas over dat album gesproken. Ook kwamen de avontuurlijke reizen van Tomas ter sprake, evenals hun eerste ontmoeting, het succes met de Zwitserse producer BLVMENKIND en hun plannen voor de toekomst. Beluister het interview én de drie LIVE nummers hieronder terug!

Tom Wavy 3 500.jpg

Meer Tom Wavy?
Volg Tom Wavy op Facebook via @tomwavymusic en op Instagram via @tomwavy. Zet ook de website www.tomwavy.com in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl