TOINE
Gitarist & zanger TOINE (Den Haag) is een selfmade muzikant. Zijn sfeervolle soundscape en ritmische liedjes zorgen ervoor dat hij al jaren met succes optreedt op podia en evenementen in binnen- en buitenland.  Toine's passie en diepgewortelde nieuwsgierigheid naar magnetiserende melodieën resulteerde in het unieke en betoverende geluid dat hij nu de zijne kan noemen. Hij weet zijn publiek elke keer te raken als hij op het podium staat. “Ik wil puur en authentiek zijn om het leven van mensen te raken, te inspireren en te troosten.” Met zijn vlotte stem en zijn strakke gitaarkunsten combineert Toine's muziek een magisch popgeluid met subtiele jazz- en funk-invloeden. Hij speelde op verschillende festivals en clubs met zijn eigen band of als voorprogramma, zoals het Paard van Troje, de Vorstin, North Sea Jazz (Keymusic Stage), P60 en nog veel meer.

Het bezoek aan Podium 107.1
Toine bracht op 30 oktober 2021 een bezoek aan Podium 107.1. Hij kwam vertellen over de videochallenge die hij in Coronatijd is aangegaan om zijn hometown Den Haag een hart onder de riem te steken. Tijdens het interview vertelt hij verder over de reactie van zangeres Anouk op zijn cover van 'It's so hard', zijn contact met Candy Dulfer en de EP die hij uit gaat brengen. Beluister het interview én de drie LIVE nummers hieronder terug! 

Toine 2 500.jpg

Meer Toine? 
Volg hem op Facebook via @toine.music.official en op Instagram via @toine.music. Zet verder de website www.toinemusic.com in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl