top of page

Tobias Bader

Tobias Bader maakt toegankelijke vintage popmuziek waarin de helden uit de jaren zestig en zeventig doorklinken: Neil Young, David Bowie, The Rolling Stones, Lou Reed, Fleetwood Mac en JJ Cale. De karakteristieke en melodieuze songs variëren van eenvoudig gearrangeerde ingetogen liedjes tot swingende pop en rock. De poëtische en beeldende teksten zijn van de hand van Dick Sinnige waarmee Tobias een langjarige samenwerking heeft. Live speelt Tobias zowel solo als in duo bezetting en met band. In de duo bezetting wordt hij begeleid door Ute Passionflower.

Het bezoek aan Podium 107.1
Tobias Bader bracht op zaterdag 26 november 2022 een bezoek aan Podium 107.1. Hij was al eens eerder in de RPL studio's geweest, toen als duo met Ute Passionflower. Tijdens de uitzending werd teruggeblikt op dat bezoek en werd gesproken over de nieuwe muziek die Tobias naar buiten heeft gebracht. Onderwerpen als onzekerheid, feedback van anderen en samenwerken met een jeugdheld kwamen ook uitgebreid ter sprake. Luister het interview én de LIVE nummers hieronder terug!

Tobias Bader 4 - 500.jpg

Meer Tobias?
Volg hem op Instagram (@tobiasbadermusic) en zet de website www.tobiasbader.nl in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page