top of page

Thumos

Thumos (Tijmen Bonthuis) maakte eerder liedjes als zanger voor de Nederlandstalige band Ruis. Had een dag een platencontract. Hij deed verder zijn stinkende best als frontman van de Engelstalige roots band Lasso. Nu combineert hij het: Nederlands- en Engelstalige liedjes als zanger-songwriter. En wat is nou eigenlijk “thumos”? Thumos is tonen. Als een huis voor wie het herkent. Om er zo nu en dan langs te komen. Of zelfs een tijdje te wonen. Thumos is zijn wie je bent.

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 13 november bracht Thumos een bezoek aan Podium 107.1. In 2019 was hij al eens eerder te gast met de band Lasso, die inmiddels niet meer bestaat. Aan de hand van een fragment uit die uitzending uit het verleden vertelt Thumos hoe hij terugkijkt op zijn tijd met de band. Verder vertelt hij in de uitzending hoe hij zich in Coronatijd terugtrok op zijn zolderkamer om solo-werk op te nemen. Zullen fans van zijn voormalige bands hem herkennen op deze nummers, of horen we echt een hele andere kant van hem? Beluister het interview en de drie LIVE-nummers hieronder terug!

Thumos 1 500.jpg

De gehele EP van Thumos is terug te luisteren via Spotify. 

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page