top of page

There You Go

Ze ontmoetten elkaar op de middelbare school en bleken dezelfde droom te delen: het aanleggen van de mooiste tuin van de wereld. Een plek vol warmwaterbronnen van frisse zweefgeluiden waar Arctic Monkeys en Tame Impala’s in harmonie samenleven. Hun eerste geplante zaadjes groeiden uit tot alternatieve popliedjes die je herinneren aan de kracht van vriendschap en je diepgewortelde onbevangenheid.

Nog onder hun oude naam BRICKED OUT wonnen ze hiermee de Kei van Amersfoort en mochten ze hun single You Gotta Tell spelen in de livebox van 3FM. Op dit moment verbouwen ze de achtertuin van producer Jurriaan JJ Sielcken (Jett Rebel, Lucas Hamming). Deze zal binnenkort de vorm aannemen van hun debuutalbum.

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zondag 24 september stond Woerden in het teken van de Popronde. De artiesten van het rondreizende festival gaven optredens op elf locaties van de stad en de studio van RPL was één van die locaties. Het team van Podium 107.1 verzorgde een uitzending van vier uur, waarbij publiek welkom was. There You Go was de band die de uitzending mocht aftrappen. De band speelde vier nummers live en programmamaker Maarten Verduijn ging met ze in gesprek. Tijdens het interview vertelde de band over hun naamsverandering (tot voor kort heetten ze nog 'Bricked Out') en ze vertelden over hun werkzaamheden in de studio met producer Jurrian Sielcken. Uiteraard kwam de Popronde ook uitgebreid ter sprake. Beluister het item (inclusief de vier live-nummers) hieronder terug!

There You Go main foto staand high-res.jpg

Meer There You Go?
Volg de band op Facebook via @ThereYouGoBand en op Instagram via @ThereYouGo_Band!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page