top of page

The Vision of Johanna
The Vision of Johanna werd in 2006 opgericht door Hanneke van Andel en Arjan van Diepeningen. Vanaf die tijd heeft de band meerdere formaties gekend. In 2015 hebben Pascal Vermeulen (drums) en Sander van Gaans (gitaar) hun intreden gedaan. Het debuutalbum Mindrunning (Suburban Records 2011) werd door de media goed ontvangen en ze mochten het voorprogramma doen van o.a. Sabrina Starke en Douwe Bob. The Vision of Johanna is een soulful popband met brede smaakpapillen voor funk, soul en pop en dat is terug te horen in de singles Born Free (2013) en Painting Colors (2016). Begin van het jaar dook de band opnieuw de studio in om terug te komen met nieuw materiaal en laten ze wederom zien wat ze in huis hebben.

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 20 mei 2023 bracht 'The Vision of Johanna' en bezoek aan Podium 107.1. Aan het begin van het interview wordt teruggeblikt op het verre verleden. De band vertelt waar de bandnaam vandaan komt en hoe het verhaal van 'The Vision of Johanna' begon in 2006. Een aantal hoogtepunten uit het 17-jarig bestaan komen aan bod. Er wordt extra lang stilgestaan bij het gloednieuwe album 'Timerebel', dat kort geleden verschenen is. Ook wordt aan de hand van een fragment met de band gesproken over een cover die ze onlangs speelden van één van hun helden. Aan het einde wordt kort stilgestaan bij de helden van de band. Beluister het interview én de drie LIVE nummers hieronder terug!

The Vision of Johanna - 500.jpg

Meer The Vision of Johanna?
Zet de website www.thevisionofjohanna.com in je favorieten en volg de band op Facebook en Instagram!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page