top of page

The Many Moons
Uit zijn door Het Leven gelooide ziel rukt Jan Goossens – meer dan een kwart eeuw na The Candy Men – een breed palet (eigenzinnig vertolkte) covers die hem én gitarist Guy Augustyns vergezellen op hun pad. We horen vooral bezieling en songs die ons iets meer vertellen dan de gemiddelde 'Pink’s' of 'I’m From Barcelona’s' van vandaag. Goossens, een volbloed singer songwriter, behaalde met “The Candy Men” de legendarische Rock Rally finale in 1990, en bleef daarna gepassioneerd werken aan eigen nummers. Samen met meerdere muzikanten bracht hij met The Candy Men vier CD’s uit. Later bracht hij met The Many Moons die cd’s uit. Sinds 2019 treden “The Many Moons” als duo op. Het eerste concept ‘More songs about wind en love’ was reeds te horen op diverse Vlaamse podia. Sinds 2023 worden eigen nummers toegevoegd aan het repertoire en krijgt het ‘kind’ een nieuwe naam: “Back to the Drawing Board”.

Het bezoek aan Podium 107.1
Op zaterdag 8 juni 2024 kwamen Jan en Guy van The Many Moons over uit België om een bezoekje te brengen aan Podium 107.1. Het team van het programma vond het geweldig om zuiderburen te gast te hebben! Tijdens het interview vertellen Jan en Guy over de succesvolle tijden die ze vóór The Many Moons hebben meegemaakt in België. Daarnaast vertellen ze over hun samenwerking, over de stap die ze hebben gemaakt naar eigen materiaal én naar de plannen die ze hebben voor de toekomst. Uiteraard komt ook hun band met Nederland ter sprake! Beluister het interview én de drie LIVE nummers rechts op deze pagina terug! 

manymoons.jpg

Bovenstaande foto is voor de uitzending gemaakt door Maarten Verduijn.

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page