Tessa Josephina
Tessa Josephina schrijft herkenbare en humoristische (Nederlandstalige) liedjes die ze met een open hart en een grote glimlach brengt. Die glimlach klinkt door in haar pure stemgeluid. Ze maakt van elk nummer een cadeautje voor je oren en je ziel.

Het bezoek aan Podium 107.1

Op zaterdag 23 oktober bracht Tessa voor de derde keer een bezoek aan Podium 107.1. Het was echter de eerste keer dat ze uitsluitend Nederlandstalig repertoire kwam spelen. Tessa liet voor de uitzending weten dat ze het heel leuk vond dat ze in verschillende fases van haar muzikale bezigheden in Podium 107.1 kon komen om zichzelf te presenteren. Haar aanwezigheid zorgde voor veel gezelligheid in de studio! In het interview werd gesproken over de nieuwe nummers, over de huiskamertour met haar broer én over haar recente verblijf in het buitenland als au pair. Ook haalt programmamaker Maarten Verduijn een muzikaal project van Tessa aan dat ze zich in eerste instantie niet meer kan herinneren... Beluister het interview én de drie LIVE nummers hieronder terug!

Tessa big1 sirte.jpg

Meer Tessa Josephina?

Volg haar op Facebook via @tessajosephinasings en op Instagram via @tessa.josephina. 

De clip bij het nummer 'Niet bang om te breken' (waarover gesproken wordt in het interview) is hier terug te luisteren.

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl