Sured
Kort nadat Sured’s single Author Of Fate verscheen - een nummer waarin vrijheid en geluk worden geprezen - werd de wereld overvallen door een periode van onzekerheid en sociale beperkingen. Onverwacht als 2020 kwam, bleef het voor Sured niet een jaar van stilstand: de zomer van 2021 brengt nieuwe releases. Sured werd in 2016 uitgeroepen tot de beste singer-songwriter van Utrecht, geprezen om zijn gitaar- en entertainment skills en zijn karakteristieke, hese stemgeluid. Ook bracht hij in dat jaar zijn debuut-EP The Blue Flame uit. Hij schreef jingles voor SLAM!FM en Radio538, werd het gezicht in een commercial van T-Mobile, speelde 28 shows tijdens Popronde (2017) en was te zien in TV programma RAMBAM. Na enkele succesvolle jaren als singer-songwriter zocht Sured in 2018 een band bij elkaar om zijn debuutalbum 21st Century Love op te nemen. Sured’s lichte, zomerse bandsound behoudt de singer-songwriter-feel en brengt happy, surfy vibes. In 2019 bracht Sured meerdere singles uit, trad op als headliner in TivoliVredenburg en speelde zijn singles op 3FM. Onlangs kondigde Sured aan nieuwe muziek te releasen in de zomer van 2021!

Sured1.jpg
Sured2.jpg

Het item met Sured
Sured hoort al sinds de eerste kennismaking in 2011 tot de publieksfavorieten van Podium 107.1. In Coronatijd had het team van het programma weinig van hem gehoord. Hoe zou het met Sured gaan? Tijdens de uitzending van 17 juli 2021 wordt er met hem bijgepraat en speelt hij twee gloednieuwe nummers LIVE. Ook gaat hij een zomerse uitdaging aan: hij speelt een bijzondere cover! Beluister het item (inclusief de live-nummers) hieronder terug. 

Meer Sured?
Zet de website www.suredmusic.nl in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine op RPL Woerden waarin wekelijks bands en singer-songwriters uit heel Nederland komen optreden. Ten tijde van de Corona-crisis wordt ook op andere manieren aandacht besteed aan muzikaal Nederland.