top of page

Stevie Mae Robin
Stevie Mae Robin is een vijfkoppige country/pop band met rockinvloeden die ernaar streeft om de country/pop-scene naar Nederland te halen. Stevie Mae Robin is een gemêleerde groep bestaande uit Wouter (gitaar/zang), Arthur (gitaar), Jens (drums/zang), Daniel (bas/zang) en Savanna (singer/songwriter). De band heeft hun eerste single ‘Out of the Blue’ (15 mei 2020) uitgebracht. De single werd goed ontvangen bij de lokale, nationale en internationale radio. Na een korte (gedwongen) pauze staat Stevie Mae Robin te popelen om weer volle bak aan de slag te gaan en voor publiek te mogen spelen. Voor nu stort de band zich op het schrijven van nieuwe nummers en werken zij hard om binnenkort terug te kunnen naar de studio om hun eerste echte EP op te nemen. De eerste EP zal naar verwachting in 2024 gaan verschijnen.

Meer Stevie Mae Robin?

Volg de band op Facebook en Instagram (@steviemaerobin) en zet de site www.steviemaerobin.com in je favorieten!

smr2.jpg
smr 500.jpg

Het bezoek aan Podium 107.1
Stevie Mae Robin bracht op 5 november 2022 een bezoek aan Podium 107.1. In 2020 had programmamaker Maarten Verduijn al veelvuldig contact met zangeres Savanna, waarbij de band meerdere keren met telefonische interviews te horen was. Op 5 november kon een echt optreden dan eindelijk doorgaan! Zangeres Savanna stelde de band voor en blikte terug op de afgelopen twee jaar. Los van de plannen van de band werd gesproken over de individuele ontwikkeling van Savanna. Beluister het item met Stevie Mae Robin hieronder terug!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page