top of page

Sofie de Bruijn
Sofie de Bruijn is een Woerdense zangeres/theatermaker met een grote liefde voor de Nederlandse taal. Met een eigen theatershow, een duet met Paul de Leeuw en een deelname aan het tv-programma We Want More timmert deze conservatoriumstudente hard aan de weg als artiest. “Haar stem is vol, zuiver en bepaald mooi. Haar liedjes zijn, net als de onderwerpen van de verbindende teksten, eenvoudig en effectief. En bovenal: Sofie is echt.” Inmiddels speelt ze samen met bandleden Nano Rutten (gitaar), Joeri Straver (basgitaar) en Jasper Hoogendoorn (drums). De ultieme droom is touren door heel Nederland met een eigen theatershow waarin verhalen en muziek elkaar versterken!

Het bezoek aan Podium 107.1
Sofie bracht op zaterdag 22 oktober een bezoek aan Podium 107.1 met band. Er werd teruggeblikt op de ontwikkeling die ze de afgelopen jaren heeft doorgemaakt en op de verschillende opleidingen die ze heeft gedaan. Ook komt haar band met Woerden uitgebreid aan bod. Hoe was het voor haar om op emotionele gebeurtenissen op te treden, zoals de 24 uur van Woerden, maar ook de Holocaust herdenking in Gouda? Tenslotte wordt duidelijk dat Sofie in haar (nieuwe) nummers aandacht besteedt aan sociale thema's die een gesprek op gang kunnen brengen. Beluister het interview en de drie LIVE nummers hieronder terug!

Sofie de Bruijn 1 - 500.jpg

Meer Sofie?
Volg haar op Facebook en Instagram en zet de website www.sofiedebruijn.com in je favorieten!

Podium 107.1 is een magazine waarin wekelijks bands en singer-songwriters LIVE komen spelen. Door middel van een interview en een live-set wordt een biografie van een band neergezet. Wil je ook komen spelen in ons programma? Mail dan naar podium@rplwoerden.nl

bottom of page